MAKÜ İŞBİRLİĞİ -Suşi yapımı ve sunumu
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Burdur Gıda Tarım ve Hayvancılık Meslek Yüksek Okulu Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı Öğretim Üyeleri Yunus Baygül, Muhammed Haykır ve Mustafa Görücüler' ü 25 Mayıs 2023 tarihinde okulumuzda misafir ettik. Öğretim üyesi hocalarımız, okulumuz yiyecek içecek hizmetleri atölyesine girerek tüm yiyecek içecek hizmetleri bölümü öğrencilerimize Suşi yapımı ile ilgili bir atölye dersi yaptılar . Suşi yapımı ve sunumu konusunda uygulama yaparken mutfak şefliğinin incelikleri konusunda öğrencilerimize çok kıymetli bilgiler verdiler.
Beğen |
0 kişi beğendi